Uw specialist in Verwarming

Bijna elk gebouw, groot of klein, wordt verwarmd. Of het nu gaat om de centrale verwarming van een woonhuis of de hete lucht verwarming van een bedrijfspand .

Wij leveren en installeren hoogwaardige cv-ketels, boilers, radiatoren, convectoren en vloerverwarming. U kunt bij ons rekenen op persoonlijk advies, toegespitst op uw specifieke situatie. Miedema BV zorgt voor de juiste en passende installatie.

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het aanleggen van verwarming.

 

 

Cv-ketel installatie

Een cv-ketel gaat meestal 12-15 jaar mee, na die periode is de kans op storingen groter en nemen de reparatiekosten toe. Vervang, om onnodige problemen te voorkomen tijdig uw cv-toestel. Miedema BV biedt u goede en voordelige verwarmingsketels van bekende merken aan èn zorgt voor een vakkundige installatie.

 

Radiatoren, convectoren of vloerverwarming

Heeft u eenmaal een goede cv-ketel, maar laat de warmteafgifte te wensen over? Dan kunt u ook terecht bij Miedema BV. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden voor uw woning. Kiest u voor het comfort van vloerverwarming of wilt uw , i.v.m. verbouwing van uw woning ook andere radiatoren? Dan komen wij graag bij u langs voor een advies op maat en gaan daarbij altijd uit van de meest duurzame oplossing

image0